На 15 октомври в официалната фейсбук страницата на Бойко Борисов е качено

...
На 15 октомври в официалната фейсбук страницата на Бойко Борисов е качено
Коментари Харесай

Господари на Уеба за клипче на страницата на Борисов: Неуместни шеги на гърба на хората

На 15 октомври в формалната фейсбук страницата на  Бойко Борисов  е качено едночасово видео от визитата му в индустриалната зона на  Шумен  с министър  Владислав Горанов  и кмета на града  Любомир Христов , който е и претендентът на  ГЕРБ  за кмет на идните избори. 

``
реклама

Впоследствие от него в обществените мрежи се разпространи кратък монтиран вид, с два любопитни момента от настроението в  джипка та, пише gospodari.com.

В единия колата стопира и министър председателят организира къс другарски диалог с двама служащи край пътя. Накрая се здрависва с единия от тях, а щом потеглят,  Любомир Христов  прави следния коментар:  " Тоз имаше физиономия на извънземен малко. "  В инсталирано5о клипче не се вижда, само че от истинското видео се схваща, че неуместната шега на кмета е оставена без реакция от Борисов и Горанов.

Следващият забавен щрих от обиколката е диалог сред Христов и Горанов, в който актуалният и претендент за предстоящ кмет на  Шумен  обяснява, че шефът на ВиК желае да пристигна и да спре тока на локалното ВиК. В отговор на това финансовият министър отбелязва:  " Няма да спрат ВиК-то, само че Иван Иванов може да се пързаля по ебонитова пръчка върху вълна, с цел да обезпечи нужното електродвижещо напрежение. "   Тази също недотам уместна смешка на финансовия министър провокира утвърдителен смях в премиера, който споделя:  " Това беше доста хубаво! "  (Не става напълно ясно кой Иван Иванов се има поради, може би депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов, който е правил запитвания в Народното събрание за ВиК- Шумен .)

В истинската версия на видеото се чува и последващия коментар на кмета, който прибавя:  " Аз бих предложил на друго да се пързаля, но... "  А Борисов очевидно към този момент се усеща, че въпреки всичко ги снимат и оправя неловката обстановка:  " Имаш поради кънки. "  

Оставяме на вас да прецените до каква степен уместни са шегите на гърба на различни хора, които се вършат в джипа на премиера, като ние си вършим извода, че за този, който записва и качва видеата на фейсбук-страницата на  Бойко Борисов , няма никакъв проблем в тях, другояче най-малкото биха ги махнали от материала. 

Благодарим на тези, които се грижат да снимат и разгласяват видеата, с цел да забележим наживо отношението на властта към хората. 

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР